Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je to zdraví?

20. 9. 2020

Ve škole jsme se učili definici zdraví podle WHO, kdo chce může si ji dohledat. Avšak já vím, že zde jde o mnohem více. Jsme stvořeni k tomu, abychom mohli konat - pracovat, tančit, sportovat a mnoho dalšího. Samozřejmě někteří z nás si nastavili omezení a to je v pořádku. Ale naprostá většina lidí tato omezení nemá. Naopak každý z nás má schopnost udržovat se ve zdraví s využitím darů této planety.

V minulosti, zde bylo mnoho lidí, kteří dokázali konat zázraky a vyléčit i "nevyléčitelné" dle soudobé medicíny. Ale nejde o zázraky, jde jen o spuštění vnitřního programu k zachování zdraví, který je uložen v každém jedinci. Ačkoliv je to v dnešní době těžší, vzhledem ke všem škodlivým látkám, kterými jsme obklopeni, není to nemožné.

Být zdravý je naše osobní právo a jen my sami neseme zodpovědnost za naše zdraví a naše vlastní těla. Nelze, aby třetí strana vstupovala do tohoto procesu, obzvláště v případě, že jsme ji nepožádali o pomoc. Pokud totiž odevzdáme někomu svoji MOC pak přijde NE-MOC. A jen my sami jsme schopni odhalit příčinu a odstranit ji. Není špatně požádat o pomoc či vedení. Ale je třeba si uvědomit, že se opět nemůžeme v tomto procesu zbavit zodpovědnosti a očekávat, že budeme uzdraveni někým jiným. To se nestane. Nepřijde spasitel, Ježíš a mnoho dalších už zde byli.

Naše jediná šance je převzít plně zodpovědnost do svých rukou. Ve chvíli, kdy si člověk uvědomí a přijme svoji zodpovědnost započne proces uzdravování.

A na této cestě mohu být průvodcem. Jediný koho mohu uzdravit jsem já a moje děti. A pro všechny ostatní jsem zde jako průvodce na jejich cestě k uzdravení.

MENV